Hafriyat kamyonlarından rüşvet iddiası: 85 trafik polisi serbest

Hafriyat kamyonlarından rüşvet aldığı iddia edilen 85 trafik polisi ile rüşvet olayına adı karışan 50 kamyon şoförü adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

31 Temmuz 2017 Pazartesi 23:36
Hafriyat kamyonlarından rüşvet iddiası: 85 trafik polisi serbest






Hafriyat kamyonlarından rüşvet iddiası: 85 trafik polisi serbest


Hafriyat kamyonlarının yasak saatte beton mikseri geçişlerine rüşvet karşılığı izin verdikleri iddiasıyla gözaltına alınan 85 trafik polisi ve 50 kamyon şoförü serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Bürosu Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla Organize Suçlar Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 85’i trafik polisi 153 şüpheliden, 42’si Cumhuriyet Savcılığınca, 93’ü ise tutuklanması talebiyle sevk edildikleri nöbetçi sulh ceza hakimliğince, yurtdışına çıkış yasağı kararı ve haftada bir kez polis merkezine imza verme şartıyla serbest bırakıldı.

Hafriyat kamyonlarının tonaj aşımı yapmalarına ve yasak saatte beton mikseri geçişlerine rüşvet karşılığı izin verdikleri iddiasıyla geçtiğimiz hafta gözaltına alınan 85 trafik polisi ile polislere rüşvet verdiği iddia edilen 50 kamyon şoförü adliye kontrol kararıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.