Hastane'de damat dehşet saçtı, 2 ölü 2 yaralı vra

Kızının doğum yapmasının ardından hastaneye torununu görmeye gelen anne Zeynep Demir, damadı tarafından hastanede katledildi. Saldırı sırasında Faruk Demir de ağır yaralandı.

06 Aralık 2016 Salı 22:49
Hastane'de damat dehşet saçtı, 2 ölü 2 yaralı vra






Hastane'de damat dehşet saçtı, 2 ölü 2 yaralı vra

Elazığ'da eşi doğum yapan adam, hastaneye ziyarete gelen kayınpederi ve kayınvalidesine kurşun yağdırdı. Olayda Zeynep Demir can verdi.
Elazığ’da hastanede cinnet getiren damat, kayınvalidesini öldürüp, kayınbiraderi, eşi ve bir hasta yakınını yaralamıştı. Doktorlar tarafından kalp masajı ile hayata döndürülen kayınbirader de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Elazığ'da Ümit Gürgöze, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgöze ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı. Olayda, Zeynep Demir hayatını kaybederken, Tuba Gürgöze ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Zeynep Demir, yanına oğlu 23 yaşındaki Faruk Demir'i de alarak, hastanede yeni doğum yapan kızı 22 yaşındaki Tuba Gürgöze'yi ziyarete gitti.

TORUN MUTLULUĞUNU YAŞAYAMADAN CAN VERDİ

Burada, Tuba Gürgöze'nin eşi Ümit Gürgöze ile kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürgöze, yanındaki silahını çekip eşi Ümit ile Zeynep ve Faruk Demir'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Zeynep Demir olay yerinde yaşamını yitirdi, yeni doğum yapan Tuba Gürgöze ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan 29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı yaralandı. Yaralılar, aynı hastanede tedaviye alınırken, hastane polisi Ümit Gürgöze'ye gözaltına aldı.

ÖLÜ SAYISI İKİYE ÇIKTI


Olay, saat 21.20 sıralarında Hastane Caddesinde bulunan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsünde yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin ikinci katındaki Kulak Burun Boğaz servisinde meydana gelmişti. Anne Tuğba G., 7 günlük bebeğini ateşlenince, annesi Zeynep ve kardeşi Faruk Demir’le hastaneye getirmiş, akşam saatlerinde de eşi Ümit G. (22) hastaneye gelmişti. Ümit G. bilinmeyen bir nedenden dolayı kayınvalidesi Zeynep Demir’i tabanca ile vurarak öldürmüş, kayınbraderi Faruk Demir'i, karısını ve olayla bağlantısı olmayan Sedar Çiftçibaş’ı yaralamıştı.
Ağır yaralanan ve doktorlar tarafından kalp masajı ile yaşatılan kayınbirader Faruk Demir, tedavi altına alındığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen gece yarısı 03.00 sıralarında hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 
Son Güncelleme: 07.12.2016 03:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.