Hastane otoparkında şüpheli çanta paniği

SİVAS Devlet Hastanesi'nin otoparkına bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan el aletleri çıktı. Sivas Devlet Hastanesi bahçesindeki araç otoparkına bırakılan takım çantası...

09 Mart 2015 Pazartesi 17:16
Hastane otoparkında şüpheli çanta paniği






SİVAS Devlet Hastanesi'nin otoparkına bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan çantadan el aletleri çıktı.
Sivas Devlet Hastanesi bahçesindeki araç otoparkına bırakılan takım çantası çevreden geçenlerin dikkatini çekti. Bunun üzerine vatandaşlar durumu hastane güvenliğine bildirdi. Hastane güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesinin ardından iki kişinin çantayı araçların yanına bırakıp kaçtığını belirleyen güvenlik görevlileri, bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak hastane bahçesini trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı, çantayı uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü olarak patlattı. Parçalanan ve içinden el aletleri çıkan çanta incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.