Hatay'da 17 silah ele geçirildi

Mehmet EZER/HATAY, () - HATAY'da, polisin iki evde yaptığı aramada aralarında uzun namlulu otomatik silahın da bulunduğu değişik çap ve markalarda 17 silah ve bu silahlara ait mermi ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı. Kaçakçılık...

09 Mart 2015 Pazartesi 17:54
Hatay'da 17 silah ele geçirildi






Mehmet EZER/HATAY, () - HATAY'da, polisin iki evde yaptığı aramada aralarında uzun namlulu otomatik silahın da bulunduğu değişik çap ve markalarda 17 silah ve bu silahlara ait mermi ele geçirilirken, 2 kişi de gözaltına alındı.
Kaçakçılık Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine kent merkezindeki 2 eve baskın yaptı. Evlerde yapılan aramada, değişik çap ve markalarda 7 tabanca ile bunlara ait şarjörler, 1 uzun namlulu otomatik silah ve 2 şarjör, 9 av tüfeği, 224 tabanca fişeği ile 1 kasatura ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınarak soruşturma başlatıldı.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.