HDP teröristlerin afişleriyle Nevruz kutlamaya kalktı

iyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde bulunan Nevruz parkında bugün yapılması planlanan Nevruz kutlamaları için HDP ve DBP'liler Diyarbakır Valiliği'nden etkinlik için izin istedi.

21 Mart 2016 Pazartesi 03:16
HDP teröristlerin afişleriyle Nevruz kutlamaya kalktı






HDP teröristlerin afişleriyle Nevruz kutlamaya kalktı

Diyarbakır Sur'u savaş alanına çevirirken öldürülen PKK'lı teröristlerin afişleri Nevruz Bayramı etkinlikleri için düzenlenen alana asılınca savcılık harekete geçti. Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde bulunan Nevruz parkında bugün yapılması planlanan Nevruz kutlamaları için HDP ve DBP'liler Diyarbakır Valiliği'nden etkinlik için izin istedi.

Nevruz kutlamaları için Diyarbakır Valiliği ise diğer illere nazaran etkinliğin yapılabilmesi için izin verdi. Nevruz kutlamalarının yapılacağı alanı süslemeye başlayan HDP ve DBP'liler aralarında Sur ve Nusaybin'de öldürülen teröristlerin afişlerini asması gerginliğe neden oldu. Bu afişlerin kullanılması yetkilileri harekete geçirdi. Savcılık talimatıyla polis, kentteki çirkin afişleri toplattı.



Son Güncelleme: 21.03.2016 03:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.