Hırsızlar hem evi soydu, hem de aracı çaldı

Gaziosmanpaşa'da bir vatandaşın evine giren soyguncular, ev halkının uykusundan faydalanarak 7 dakikada evi talan etti. Bu arada evde bulunan anahtarı alan soyguncular arabayı da alarak kaçtı.

27 Eylül 2015 Pazar 09:37
Hırsızlar hem evi soydu, hem de aracı çaldı






Hırsızmar hem evi soydu, hem de aracı çaldı

Gaziosmanpaşa’da evine girdikleri vatandaşın önce araç kontağını ve cüzdanını ardından da otomobilini çalan 3 şüpheli, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, 7 dakikalık süre içerisinde olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı.

Gaziosmanpaşa, Gaziosmanpaşa soygun, Gaziosmanpaşa haberleri

Olay, Karadeniz Mahallesi Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi üzerinde dün 06.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 3 şüpheli hırsızlık amacıyla Emre Özbaysar’ın ikametine gelerek önce çevreyi kolaçan ettiler. Ardından şüphelilerden biri iki arkadaşının da desteği ile birinci katın penceresinden içeriye girdi. Bir süre sonra ev sahibinin cüzdanını ve araç kontağını çalan şahıs girdiği pencereden aşağıya atladı. Daha sonra beraberindeki iki şüpheliyle 34 TP 0245 plakalı otomobili çalarak olay yerinden hızla uzaklaştılar.
ARABASININ ÇALINDIĞINI SABAH FARK ETTİ
Sabah uyandıktan sonra balkona çıkan Emre Özbaysar, aracını park etiği yerde göremeyince çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Hırsızlık olayını kayıtları izledikten sonra anlayan Özbaysar durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen polis, kamera kayıtlarını inceleme altına alarak soruşturma başlattı.
Polisin, yaklaşık 50 bin TL değerindeki otomobili çalan hırsızların yakalanması için başlattığı soruşturma sürüyor.
Son Güncelleme: 27.09.2015 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.