Iğdır'da şehit olan 2 polisin Adana'daki baba evlerine ateş düştü

IĞDIR'da Dilucu Sınır Kapısı'na giderken Hasanhan Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatmasıyla şehit olan 13 Emniyet görevlisinden 25 yaşındaki...

08 Eylül 2015 Salı 16:26
Iğdır'da şehit olan 2 polisin Adana'daki baba evlerine ateş düştü






IĞDIR'da Dilucu Sınır Kapısı'na giderken Hasanhan Köyü yakınlarında, PKK'lı teröristlerin yola önceden döşedikleri yaklaşık bir ton bombayı uzaktan kumanda ile patlatmasıyla şehit olan 13 Emniyet görevlisinden 25 yaşındaki İbrahim Derindere ile 26 yaşındaki Yalçın Palıt'ın Adana'daki baba evlerine ateş düştü.
Merkez Sarıçam İlçesi'nde oturan şehit İbrahim Derindere'nin acı haberini alan baba Bayram Derindere sinir krizi geçirdi. Acı haberle birlikte şehit yakınları ve komşuları eve akın ederken tek katlı müstakil binaya Türk bayrakları asıldı. Belediye ekipleri de sokağa taziye çadırı kurdu. 5 yıllık polis olan ve 2 yaşında Hafize adında bir kız çocuğu olan İbrahim Derindere'nin cenazesinin derede toprağa verileceğine eşi ev kadını Şeyma'nın karar vereceği bildirildi. Derindere'nin babasından boşanan annesi Fatma'nın da aynı mahalledeki evinde acı haberini alınca sinir krizi geçirdiği bildirildi.
BABA YAYLADA ÖĞRENDİ
Bekar olan polis memuru Yalçın Palıt'ın merkez Çukurova İlçesi Huzurevleri Mahallesi'nde oturan babası emekli işçi Necati Palıt acı haberi Aladağ İlçesi'nin Kökez Yaylası'nda aldı. Adana'daki evine gelen baba Necati Palıt, görüntü alan gazetecilere, "Benim oğlum şehit olmuş siz ne çekiyorsunuz?" diye tepki gösterdi. Annesi Sabiha'yı 4 yaşında iken kaybeden ve babasının yeniden evlendiği Raziye Palıt tarafından büyütülen Yalçın Palıt'ın Ağrı'nın Doğubayazıt'tan Iğdır'a atandığı ve 20 gün önce görevine başladığı bildirildi.
Yalçın Palıt'ın Doğubayazıt'ta şark görevini tamamlamasına karşın kendi isteğiyle Doğu ilini istediği öğrenildi. Yalçın Palıt'ın cenazesi Adana Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.