İki kadın iki ayrı ahırda intihat etti

Konya ve Muğla'da iki ayrı kadın kendilerine ait ahırlarda intihar etti

18 Mayıs 2016 Çarşamba 01:21
İki kadın iki ayrı ahırda intihat etti






İki kadın iki ayrı ahırda intihat etti


Konya ve Muğla'da iki ayrı kadın kendilerine ait ahırlarda intihar etti

Konya'nın Akören İlçesi'nde 78 yaşındaki Alime Karatomas, ahırda iple kendisini tavana asarak yaşamına son verdi.

Akören İlçesi'nde yaşayan Alime Karatomas, bugün girdiği ahırda kendisini iple tavana astı.

Karatomas'ı evde bulamayan yakınları, hayvanlarla ilgilendiğini düşünüp ahırı kontrol ettiklerinde yaşlı kadını asılı buldu.
Yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından Karatomas'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Akören Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
Alime Karatomas'ın oğlu Osman Karatomas'ın da 2004 yılında, 48 yaşındayken intihar ettiği belirtildi. Yaşlı kadının oğlunun ölümünün ardından birkaç kez intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

FETHİYE'DE İNTİHAR

Diger bir intihar olayı ise Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde meydana geldi. 3 aydır psikolojik tedavi gören 56 yaşındaki Yadigar Çavdar, ineklere karpuz kabuğu vereceğini söyleyerek gittiği ahırda iple kendisini asarak yaşamına son verdi.
Olay, Fethiye'nin Esenköy Mahallesi Okul Sokak üzerinde 2 katlı evin bitişiğindeki ahırda saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 3 aydır psikolojik tedavi gören ve ilaç kullanan 2 çocuk annesi Yadigar Çavdar, eşi Erdal Çavdar'la sabah saatlerinde kontrol için Fethiye Devlet Hastanesi'ne gitti. Psikologla görüştükten sonra eve dönen Yadigar Çavdar, eşiyle yemek yedi. Yemekte yenilen karpuzun kabuklarını ahırdaki ineğe vermek üzere evden çıkan Yadigar Çavdar, bir daha dönmedi.
Meraklanıp evden çıkarak ahıra giren Erol Çavdar, eşini iple boynundan tavana asılı halde buldu. Komşularından yardım isteyen Çavdar, daha sonra jandarmaya haber verdi. Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Çavdar'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin araştırılması için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Eşinin tabutunun evin bahçesinden çıkışını gözyaşları içinde izleyen Erol Çavdar, yakınları tarafından sakinleştirildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.