İmzacı 2 akademisyen tahliye edildi

Terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu tarafından kaleme alındığı iddia edilen bildiriyi imzalayan akademisyenlerden ikisi bugün serbest bırakıldı.

22 Nisan 2016 Cuma 22:54
İmzacı 2 akademisyen tahliye edildi






İmzacı 2 akademisyen tahliye edildi


Terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu tarafından  kaleme alındığı iddia edilen bildiriyi imzalayan akademisyenlerden ikisi bugün serbest bırakıldı. "Bu suça ortak olmayacağız" başlıklı bildiriye imza attıkları gerekçesiyle cezaevinde tutuklu bulunan akademisyenler Yrd. Doç. Esra Mungan ile Yrd. Doç. Meral Camcı, cezaevinden çıktı. Akademisyenleri burada aileleri ve öğrencileri karşıladı.

Saat 20:50'de tutuklu bulundukları Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye olan akademisyenler Yrd. Doç. Esra Mungan ile Yrd. Doç. Meral Camcı'yı burada aileleri, öğrencileri ve kalabalık bir grup karşıladı. Öğrencilerine sarılıp hasret gideren akademisyenler cezaevi önünde kısa bir açıklama yaptı. Yardımcı Doçent Esra Mungan, “Barış ve demokrasi için mücadele etmeye devam edeceğiz" dedi. Yardımcı Doçent Meral Camcı ise “Biz çok daha güçlendik diye düşünüyoruz. Bu güçle devam edeceğiz. Mücadeleye devam.. Haklıyız, kazanacağız" diye konuştu.

Ardından akademisyenler, cezaevi önünde öğrenciler ve kendilerini karşılayan grupla davul eşliğinde halay çekti.

 
Son Güncelleme: 22.04.2016 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.