İntihar etti, cesedi bir gün sonra bulundu

Tufan HAMARAT / İZMİR, () - İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinin sinema katındaki tuvaletinde tabancayla kalbine ateş ederek yaşamına son veren 47 yaşındaki Ali Çakar'ın cesedi 24 saat sonra bulundu. İnfaz koruma...

13 Nisan 2015 Pazartesi 10:14
İntihar etti, cesedi bir gün sonra bulundu






Tufan HAMARAT / İZMİR, () - İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinin sinema katındaki tuvaletinde tabancayla kalbine ateş ederek yaşamına son veren 47 yaşındaki Ali Çakar'ın cesedi 24 saat sonra bulundu. İnfaz koruma memurluğundan istifa ettikten sonra oto kiralama işi yaptığı, ancak burada başarılı olamadığı kaydedilen Çakar'ın bıraktığı intihar notunda, "Başta oğlum olmak üzere tüm sevenlerimden özür diliyorum. Böyle olmasını istemezdim" diye yazdığı belirtildi.
Mavişehir semtindeki bir alışveriş merkezinin sinema katındaki tuvalet kabininin uzun süre kilitli olduğunu fark eden görevliler, geçen cuma günü akşam saatlerinde kapıyı açtıklarında, bir kişiyi kanlar içinde gördü. Görevliler durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, tuvaletteki kişinin ölmüş olduğunu belirledi. Polisin, yaptığı araştırmada, ölenin bir çocuk babası Ali Çakar olduğunu saptandı. Olay yerindeki incelemede, Çakar'ın bulundurma ruhsatlı tabancasıyla kalbine ateş ederek canına kıydığı anlaşıldı.
EN AZ 24 SAAT ÖNCE ÖLMÜŞ
Ali Çakar'a İzmir Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. Vücudunda ölüm katılığı oluştuğu belirlenen Çakar'ın, bulunmasından az 24 saat önce öldüğü kanaatine varıldı. Bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen Çakar'ın, infaz koruma memurluğundan istifa ettikten sonra bir dönem oto kiralama işi yaptığı, işlerinin kötü gittiği, bu nedenle maddi sıkıntı yaşadığı belirtildi.
'BU DA BENİM KADERİM'

Otopsinin tamamlanmasının ardından cenazesi yakınlarına teslim edilen ve toprağa verilen Çakar'ın yaşamına son vermeden önce kaleme aldığı intihar notunda ise, "Başta oğlum olmak üzere tüm sevenlerimden özür diliyorum. Böyle olmasını istemezdim. Kaderimde olmasaydı böyle bir şey gerçekleşmezdi. Ölümümden kimse sorumlu değildir. Herkesin bir kaderi var. Bu da benim kaderim. Eğer beni ölü bulursanız, demek ki kaderim böyleymiş" yazdığı belirtildi.

FOTOĞRAFLI
 



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.