İntihara hazırlanan kişiye 'Atla atla' diye tempo tuttular!

İstanbul Beyoğlu'nda bayramın son günü canına kıymaya kalkan vatandaşa yoldan geçenler 'Atla atla' diye tempo tuttu. Cep telefonu ile kayda giren kendini bilmezler az daha bunalıma giren vatandaşın ölümüne neden oluyordu.

07 Temmuz 2016 Perşembe 11:41
İntihara hazırlanan kişiye 'Atla atla' diye tempo tuttular!






İntihara hazırlanan kişiye 'Atla atla' diye tempo tuttular!


Ölümle hayat arasında gidip gelen adama, etrafında toplanan bir avuç kendini bilmez 'Atla atla' diye bağırdı. Tarlabaşı'nda bir binanın tepesine çıkarak canına kıymaya hazırlanan 46 yaşındaki İ.D.'nin caresizliğini görenler, onu hayatta tutmak yerine önce cep telefonlarına sarılarak kayıt yapmaya ardından da 'Atla atla atla' diyerek tempolu bir şekilde bağırmaya başladı.

ATLA ATLA ATLA DİYE BAĞIRDILAR
Beyoğlu'nda bir kişi çatıya çıkıp kendini aşağıya bırakacağını söyledi. Bu kişinin çatıya çıkış nedeniyle ilgili hiç bir bilgisi olmayan izleyici kalabalığı arasından bulunan bazı kişiler yine "atla.. atla" diye tempo tuttu.

Taksim Tarlabaşı'nda, İ. D. (46) adlı bir kişinin binanın çatı katına çıkarak kendini aşağıya bırakacağını söylediği anlarda onu izleyenler arasında bulunan bazı kişilerin "atla" diye tempo tuttuğu görüldü. Uzun bir çabanın ardından eyleminden vazgeçirilen İ.D, çatıya ölümcül bir hastalığın pençesinde olduğunu söylediği eşine dikkat çekmek için çıktığını, borçları ve işsizlik nedeniyle çocuklarına bayramlık alamadığını söyledi. İ.D’nin olay yerindeki bir arkadaşı da ilik kanseri olduğu ileri sürülen eş için yardım amaçlı hazırlanan dosyayı çevredekilere gösterdi. Çatıdan indirilen İ.D. polis merkezine götürüldü.

 
Anahtar Kelimeler:
İntiharTarlabaşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.