İPLİK FABRİKASINDA KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

DÜZCE, () - DÜZCE'nin Gölyaka İlçesi'nde bir iplik fabrikasında alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada Ümit Cantürk, Hüseyin Sağış'ı öldürürken, Hasan Keskin'i de yaraladı.  Olay, akşam saatlerinde, Gölyaka'da bulunan iplik...

05 Aralık 2014 Cuma 22:18
İPLİK FABRİKASINDA KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI






İPLİK FABRİKASINDA KAVGA: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

DÜZCE, () - DÜZCE'nin Gölyaka İlçesi'nde bir iplik fabrikasında alacak meselesi nedeniyle çıkan kavgada Ümit Cantürk, Hüseyin Sağış'ı öldürürken, Hasan Keskin'i de yaraladı. 
Olay, akşam saatlerinde, Gölyaka'da bulunan iplik fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, üretimin durduğu fabrikanın ortaklarından Hüseyin Sağış ile Hasan Keskin kendilerine borçları bulunan Ümit Cantürk'le bir araya geldiler. Burada 3 kişi arasında çıkan tartışma kısa sürüdü kavgaya dönüştü. Kavgada Ümit Cantürk tabanca ile Hüseyin Sağış ve Hasan Keskin'in üzerine kurşun yağdırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 112 Acil ekibi, Hüseyin Sağış'ın öldüğünü belirlerken, yaralanan Hasan Keskin'e ise müdahalede bulundu. Hasan Keskin ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedaviye alındı. Polis, Ümit Cantürk'ü gözaltına alırken, cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.