İşadamını Otomobilinde Vurdular

Rize'de mobilya şirketi sahibi 39 yaşındaki Muhammet Abdullah Yumuşak, otomobilinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.

26 Nisan 2015 Pazar 17:51
İşadamını Otomobilinde Vurdular






İşadamını Otomobilinde Vurdular

    Rize'de mobilya şirketi sahibi 39 yaşındaki Muhammet Abdullah Yumuşak, otomobilinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Şüpheli olarak, daha önce mobilya şirketinde çalışan bir kadının eşi 30 yaşındaki İ.Ş.'nin arandığı bildirildi. 
Alipaşa Köyü Karadeniz Sahil Yolu üzerinde dün gece saat 23.00 sıralarında park halindeki 53 DC 440 plakalı otomobilin direksiyonda bir kişin hareketsiz durduğunu fark eden diğer araç sürücüleri polise ihbarda bulundu. Olay gerine gelen polis ekipleri, başından vurularak öldürülmüş kişinin mobilya üretimi ve satışı yapan şirket sahibi Muhammet Abdullah Yumuşak olduğunu belirledi. Bölgede inceleme yapan Asayiş Şube ekipleri, daha önce mobilya şirketinde çalışan Ü.Ş.'nin eşi İ.Ş.'nin olay yerinden bir taksiyle ayrıldığını belirledi. 

Olaydan sonra yakınlarını telefonla arayan ve 'Hakkınızı helal edin' diyen İ.Ş.'nin intihar edebileceğini gözönüne alan polis arama çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. 

Son Güncelleme: 26.04.2015 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.