İstanbul’da FETÖ Operasyonu

İstanbul'da FETÖ soruşturması kapsamında ‘Bylock' kullandığı tespit edilen Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görev yapan 70 akademisyen gözaltına alındı.

18 Kasım 2016 Cuma 13:37
İstanbul’da FETÖ Operasyonu






İstanbul’da FETÖ Operasyonu: Bylook'çular gözaltında

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından Yıldız Teknik Üniversitesi’nde görevli aralarında doçent,yardımcı doçent ve araştırma görevlilerinin bulunduğu akademisyenlere yönelik olarak FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Bylock operasyonu düzenlendi.

Düzenlenen operasyon kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Yerleşkesi’nde de aramalar yapıldı. Bunun yanı sıra akademisyenlerin evlerinde de arama çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

İstanbul genelinde yapılan operasyon kapsamında şüpheli akademisyenlerin gözaltına alınarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Şüpheliler burada sağlık kontrolünden geçirildi.

Sağlık kontrollerinin ardından şüpheliler ifadeleri alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Son Güncelleme: 18.11.2016 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.