İzmir Buca'da bombalı saldırı, 1 ölü var

Buca'da gece yarısı bir otomobilde meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetti. Aynı bölgede çöp konteynerı içinde tuzaklanan bomba da büyük bir gürültü ile patladı.

29 Mart 2017 Çarşamba 03:23
İzmir Buca'da bombalı saldırı, 1 ölü var






İzmir Buca'da bombalı saldırı, 1 ölü var


İzmir Buca'da bir otomobilde meydana gelen patlamada 1 kişi can verdi, patlamanın olduğu bölgede tuzaklanan ikinci bir bomba daha büyük bir gürültüyle patladı. Buca'da halen çok sayıda polis ekibi incelemeyi sürdürüyor.



İzmir'in Buca İlçesi'nde bir otomobilde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Polis olayla ilgili inceleme yaparken, yakındaki bir çöp konteynırında da patlama meydana geldi.

Buca İlçesi Fırat Mahallesi'nde bugün saat 02.00 sıralarında bir otomobilde, patlama meydana geldi. Patlamada, araçta bulunan 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Yaralı, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Olay yerinde güvenlik önlemi alan polis, inceleme yaparken, yaklaşık 300 metre mesafede, bir çöp konteynırında ikinci bir patlama meydana geldi.
Olayın terör olayı olduğu üzerinde duran polis, telsizden çöp konteynırladan uzak durulması konusunda uyarı yaptı.

ELLERİNDE PATLAMIŞ

İzmir'in Buca ilçesinde önce bir araçta, ardından bir çöp konteynerinde iki patlama meydana geldi.Araçtaki patlamada ölen kişinin terör örgütü ile bağlantılı olduğu belirlendi.
PKK'lı teröristler paniğe kapıldılar, hazırladıkları bomba ellerinde patladı. Buca ilçesinin Fırat Mahallesi'nde önce bir otomobilde patlama meydana geldi.
Patlama sonrası otomobildeki iki teröristen biri öldü, diğeri ağır yaralandı. Bu patlamanın hemen sonrasında, yaklaşık 300 metre mesafedeki çöp konteynerinde de patlama oldu.
Son Güncelleme: 29.03.2017 13:59
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.