İzmir'de işadamı cinayetinin altından annesi ve oğulları çıktı

Torbalıda lüks aracı yakılarak öldürülen Murat Cahit Ö.'nün katil zanlıları oğulları ve eşi çıktı..

18 Nisan 2018 Çarşamba 16:56
İzmir'de işadamı cinayetinin altından annesi ve oğulları çıktı






İzmir'de işadamı cinayetinin altından annesi ve oğulları çıktı

İşadamı Murat Cahit Ö.'nün öldürülmesiyle ilgili olarak oğulları, eşi ve bir arkadaşı gözaltına alındı. İzmir'in Torbalı ilçesinde, ormanlıkta, yanmış cipte işadamı 55 yaşındaki Murat Cahit Ö.'nün cesedinin bulunmasının ardından gözaltına alınan eşi 46 yaşındaki Öznur Ö., oğulları 19 yaşındaki Batuhan Ö. ve 24 yaşındaki Hadi Ö. ile arkadaşları Coşkun G. adliyeye sevk edildi.

DHA'nın haberine göre, Torbalı'ya bağlı kırsal Ahmeti ve Zeytinköy mahalleri arasında kalan ormanlıkta, geçen pazar günü, yanmış cip görenler, jandarma ekiplerine haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede, 35 TTG 35 plakalı cipte yanmış erkek cesedi bulundu. Plakası üzerinden yapılan araştırmada, aracın, Torbalılı tuğla fabrikası sahibi işadamı Murat Cahit Ö.'ye ait olduğu anlaşıldı. 

YARDIM İSTEDİKLERİ ARKADAŞLARI İTİRAF ETTİ

Olay sonrası Murat Cahit Ö.'nün oğullarının arkadaşı Coşkun G., savcılığa giderek, Batuhan Ö. ve Hadi Ö. ile birlikte ailesinin babasını öldürdüğünü ve cesetten kurtulmak için kendisinden yardım istediklerini söyledi. Coşkun G.'nin, ifadesinde, "Olay günü Hadi Ö. ve Batuhan Ö. beni arayıp yardım istedi. Eve gittiğimde Murat Cahit Ö., halının üzerinde yatıyordu. Uyutup iğneyle bayıltmışlar. Daha sonra halının içinde cipe koydular. Cipi oğulları kullandı. Birlikte ormanlık alana gittik. Orada cipi ateşe verip yaktılar" dediği öğrenildi.

Coşkun G.'nin ifadesinin ardından Murat Cahit Ö.'nün eşi Öznur Ö. ve oğulları Batuhan Ö. ile Hadi Ö., jandarma tarafından gözaltına alındı. İtirafçı Coşkun G. ise ifadesinin ardından gözaltına alındı. Ekiplerin yaptığı araştırma, MOBESE kayıtlarından Murat Cahit Ö.'nün cipinin, başka araçla birlikte evin önünden hareket ettiği tespit edildi. Jandarmada susma hakkını kullanan ve ifade vermeyen Öznur Ö., oğulları Batuhan Ö. ile Hadi Ö. ve Coşkun G. işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Öznur Ö., adliyeye götürülürken, elleriyle yüzünü kapadı.

Öte yandan kumara ve gece hayatına düşkün olduğu öne sürülen Murat Cahit Ö.'nün kıskançlık nedeniyle eşine sık sık şiddet uyguladığı iddia edildi. Torbalı'nın zenginlerinden Murat Cahit Ö.'nün babasına Sayısal Loto'dan 10 yıl önce 500 bin, 5 yıl önce de 1 milyon lira ikramiye çıktığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.