​Jandarma, koyun hırsızlarını hoparlör parçasından buldu

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde jandarma ekipleri, çalınan bir koyun ve 5 kuzuyu, 5 saat içerinde bularak sahibine teslim etti. Jandarma, koyun hırsızlarına olay yerinde araçtan düşen hoparlör parçasının izini sürerek ulaştı.  İnegöl’deki...

09 Mart 2015 Pazartesi 19:12
​Jandarma, koyun hırsızlarını hoparlör parçasından buldu






BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde jandarma ekipleri, çalınan bir koyun ve 5 kuzuyu, 5 saat içerinde bularak sahibine teslim etti. Jandarma, koyun hırsızlarına olay yerinde araçtan düşen hoparlör parçasının izini sürerek ulaştı. 
İnegöl’deki Kümeevler Mevkii'nde geçen cumartesi günü küçükbaş hayvan ağılında bulunan 250 küçükbaş hayvanını bırakıp, yakındaki evine yemeğe giden Hüseyin Uğurlu, döndüğünde koyun sürüsünde eksik olduğunu görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, hırsızların aracına ait olduğu düşünülen hoparlör parçası tespit etti. Hayvanları çalan kişinin eksik olan parçayı almak isteyeceklerini düşünen jandarma ekipleri, İnegöl’deki yedek parça dükkanlarına not bırakırken, olay bölgesine yakın noktalardaki kamera görüntüleri incelemeye alındı.
Olayın ardından Bursa plakalı bir aracın eksik olan parçayı almak istemesi üzerine jandarma harekete geçti ve aracı incelemeye aldı. Araç sahibinin jandarmaya verdiği ifadede aracı oğlu İ.O.’nın kullandığını, cuma gecesi evden ayrıldığını Cumartesi günü oğlunun aracı eve getirdiğini söyledi. Babanın ifadesinin ardından İ.O. ve diğer kardeşi İ.O. gözaltına alındı.
SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Şüphelilerden İ.O. ifadesinde Cumartesi günü Hüseyin Uğurlu’ya ait ağıla kardeşi İ.O. ile birlikte giderek 5 adet kuzu ile 1 adet koyunu bagaja yükleyerek çaldıklarını söyledi. Zanlıların aldıkları koyunları 600 liraya sattıklarını ve hırsızlık olayında kullandıkları aracı yıkatarak temizlettiklerini itiraf etti.
Jandarma çalınan koyunları Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesinde bularak sahibine teslim ederken, adliyeye sevk edilen iki kardeşten biri tutuklandı diğeri ise denetimli olarak serbest kaldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.