Kadına dayak atan maganda hayatının şokunu yaşadı

İstanbul Ümraniye'de yanındaki kadını döven kişi, olaya tanık olan vatandaşın sert müdahalesiyle neye uğradığını şaşırdı.

24 Aralık 2019 Salı 16:43
Kadına dayak atan maganda hayatının şokunu yaşadı







Kadına dayak atan maganda hayatının şokunu yaşadı


Kadınlara yönelik saldırı ve şiddetin durmak bilmediği bir ortamda, gözünün önünde genç bir kadına saldıran arkadaşı vatandaşın tepkisiyle son buldu. İstanbul Ümraniye'de yanındaki kadının saçını çekip tokat atan kişiye, yoldan geçen bir kişi müdahale etti. Herkesin içinde kadının darp eden kişiye sessiz kalmayan şahıs, aniden saldırıp yumruk attı. Ortalığın bir anda karıştığı olayda araya diğer vatandaşlar girdi. O anlar kameraya yansıdı.

İstanbul Ümraniye'de herkesin içinde yanındaki kadını darbeden kişiye, yoldan geçen bir kişi müdahale etti.

Geçtiğimiz ay Ümraniye'de meydana gelen olayın görüntüleri yeni ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, çarşıda alışveriş yapmaya çıkan çift tartışarak ilerledi. Telefonla konuşmaya başlayan kişi, önünde yürüyen kadının saçını çekerek durdurmaya çalıştı. Bu kişi daha sonra kadına peş peşe tokat atmaya başladı.

Kadının darp edildiğini gören bir vatandaş ise duruma müdahale etmek istedi. Fakat kadını döven kişi, 'O benim karım' dese de araya giren vatandaş yumruk attı. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Olayı gören esnaf, "Adam kadının saçını tutarak çekti. Ondan sonra iki tane tokat attı. Yumruk vurdu. Ardından vatandaşın biri adama yumrukla müdahale etti. Sonra kadının döven kişi tehdit ederek gitti" dedi.

Olayla ilgili kadının şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Kadına DayakKadın şiddet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.