Kadınların kurduğu hırsızlık çetesi çökertildi

Kayseri polisi, evlerden soygun yapan hırsızları yakalamak için derinleştirdiği soruşturmada, 5 kadın tarafından kurulan çete ile karşılaştı.

08 Şubat 2019 Cuma 23:28
Kadınların kurduğu hırsızlık çetesi çökertildi






Kadınların kurduğu hırsızlık çetesi çökertildi


Kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerden ziynet eşyası va para çalan 5 kişilik kadın soyguncu çetesi polis tarafından yakalandı.

Kayseri'de, kapı kilitlerini kırarak girdikleri 3 evden 50 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 5 kadın gözaltına alındı. Biri hamile olan beş şüpheli, adliyeye sevk edildi..

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, farklı tarihlerde 3 evde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili inceleme başlattı. Kapı kilitleri kırılarak girilen evlerden 50 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan şüphelilerin Emine A. (21), Gülay D. (22), Selma G. (35), Banu E. (22) ve Selcan G. (24) olduğu saptandı.


ŞÜPHELİLERDEN BİRİ HAMİLE ÇIKTI

Edinilen bilgilere göre şüpheli kadınlar, saklandıkları eve düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan 1'i hamile 5 şüpheli, emniyetteki sorgularından sonra adliyeye sevk edildi. Kadınlardan birisi de kucağında çocuğuyla adliyeye götürüldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.