Kahramanmaraş'a teröre tepki yürüyüşü

KAHRAMANMARAŞ'ta, sosyal medyadan örgütlenen bir grup, teröre tepki amacıyla sloganlarla yürüyüp İstiklal Marşı ve şehitleri için Fatiha okudu. Sosyal medya üzerinden örgütlenen az sayıda kalabalık, akşam saatlerinde Müftülük Meydanı'nda...

16 Ağustos 2015 Pazar 18:18
Kahramanmaraş'a teröre tepki yürüyüşü






KAHRAMANMARAŞ'ta, sosyal medyadan örgütlenen bir grup, teröre tepki amacıyla sloganlarla yürüyüp İstiklal Marşı ve şehitleri için Fatiha okudu.
Sosyal medya üzerinden örgütlenen az sayıda kalabalık, akşam saatlerinde Müftülük Meydanı'nda toplandı. PKK aleyhine slogan atan kalabalık, teröre tepki gösterdi. Grup ile bir süre görüşen polisler, kalabalığın izin almadıkları için Şelale Park'a kadar yürümelerine izin verildi. Çeşitli sloganlar atan kalabalık, yaklaşık 500 metre yürüyerek geldikleri Şelale Park önünde İstiklal Marşı ve şehitler için Fatiha okuduktan sonra dağıldı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.