Kahvaltıya devet ettiği arkadaşına kurşun yağdırdı

Samsun'da arkadaşını evine kahvaltıya davet eden Mehmet Yücel, bu sırada alacağını isteyince tartışma çıktı. Arkadaşını vuran Yücel polisi arayarak teslim oldu.

07 Mart 2016 Pazartesi 15:54
Kahvaltıya devet ettiği arkadaşına kurşun yağdırdı







Kahvaltı masasında alacak için arkadaşını vurdu

Samsun'da 25 bin lira alacağını ödemeyen 33 yaşındaki Mehmet Yücel'i kahvaltıya çağırıp her iki bacağından tabancayla yaralayan 33 yaşındaki Emin Karagüzel, polisi arayıp teslim oldu. Karagüzel  nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Olay dün İlkadım İlçesi  Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Emin Karagüzel, 25 bin lira alacağını ödemeyen arkadaşı emlakçı Mehmet Yücel'i cep telefonundan arayıp sabah kahvaltısı yapmak için evine davet etti. Yücel, daveti kabul edip arkadaşının evine gitti. Sabah kahvaltısı sırasında Karagüzel alacağını isteyince iki ardadaş arasında tartışma başladı. Tartışmanın uzayıp kavgaya dönüşmesi üzerine Emin Karagüzel, evindeki ruhsatsız tabancayla ateş ederek Mehmet Yücel'i her iki bacağından yaraladı. Daha sonrada polisi arayıp arkadaşını vurduğunu söyledi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri aşırı derecede kan kaybeden yaralıyı ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Eve giden polis de Karagüzel'i gözaltına aldı. Emin Karagüzel polise, Mehmet Yücel'in kendisine silah çektiğini bu nedenle vurduğunu söyledi. Hastanede polise ifade veren yaralı ise silah çekmediğini öne sürdü.
Emniyet Müdürlü'ündeki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edilen Emin Karagüzel, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Son Güncelleme: 07.03.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.