Kapalı Çarşı büyük tehlike atlattı: Kapalı Çarşı'yı çeyiz deposu cayır cayır yakacaktı

Kapalı Çarşı yangın tehlikesi atlattı, Tarihi Kapalı Çarşı'yı içinde bulunan bir çeyiz deposu cayır cayır yakacaktı.. Yangını çaşı güvenlik personelinin erken ihbarı sayesinde büyümeden söndürüldü

29 Eylül 2015 Salı 08:31
Kapalı Çarşı büyük tehlike atlattı: Kapalı Çarşı'yı çeyiz deposu cayır cayır yakacaktı






Kapalı Çarşı büyük tehlike atlattı: Kapalı Çarşı'yı çeyiz deposu cayır cayır yakacaktı

Kapalı çarşı büyük bir felaketin eşiğinden döndü. Çeyiz satan bir mağazanın deposunda başlayan yangın sabaha karşı tarihi çarşıda büyük tehlikeye neden oldu. Kapalı Çarşı Güvenlik personelinin olayı erken farketmesi, itfaiyenin hızlı müdühalesi yangının çevreye yayılmasını önledi. İşte haberin detayları


İstanbul Fatih'te bulunan, tarihi Kapalı Çarşı'da bir elyaf ve çeyiz deposunda çıkan yangın büyük paniğe neden oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Yangın, Fatih Kapalı Çarşı Bakırcılar Caddesi'nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenden dolayı çarşı içerisinde bulunan bir elyaf ve çeyiz deposunda yangın çıktı.

Çarşı görevlisinin dumanları fark etmesi üzerine durum itfaiye ekiplerine bildirildi. İhbar üzerine çarşının bulunduğu alana gelen itfaiye ekipleri, kapıların kapalı olmasından dolayı yangının bulunduğu alana girmekte zorlandı. Polonya Pazarı'ndan içeri giren itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti.

Çarşı içerisinde bulunan elyaf ve çeyiz deposundaki yangın kısa sürede kontrol altına alındı.
Son Güncelleme: 29.09.2015 08:35
Anahtar Kelimeler:
YangınKapalı Çarşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.