Karısına kızdı, apartmanı ateşe verdi

Karısı ile kavga eden emekli adam evini ateşe verdi. Çıkan alevler apartmanı sardı. 4 kişi yaralandı.

07 Aralık 2014 Pazar 17:00
Karısına kızdı, apartmanı ateşe verdi






Karısına kızdı, apartmanı ateşe verdi

Eskişehir'de Nurhayat Küçük isimli kadın, kocası İbrahim Küçük ile kavga ettikten sonra bir çocuğunu yanına alarak yakınlarına gitti. İbrahim Küçük ise mutfaktaki doğalgaz borusunu keserek evi ateşe verdi. Apartman, bir anda alevler içinde kaldı. İbrahim Küçük ve 4 apartman sakini hastanelik oldu.
Emekli işçi olan ve taksicilik yapan 57 yaşındaki İbrahim Küçük, eşi Nurhayat Küçük ile kavga etti. Eşi Nurhayat Küçük, liseye giden çocuklarından birini yanına alarak evden ayrıldı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen İbrahim Küçük, sabaha karşı evin mutfağındaki doğalgaz borularını kesti. Ardından borudan sızan doğalgazı çakmakla yaktı. 6 hanenin oturduğu 3 katlı apartman, bir anda alevler içinde kaldı. Bu sırada evde bulunan çok sayıda av fişeği patladı. İbrahim Küçük, kendisini apartman dışına attı. Küçük'ün üst katında ikamet eden üç kişilik aile, yangından korunmak için dairelerinin banyosuna girerek suları açtı. Komşulardan biri daha yangından etkilendi. Hastaneye kaldırılan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu, vücudunda yanıklar oluşan İbrahim Küçük'ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kiracı şahsın apartmandan çıkması için birkaç kez girişimde bulunduklarını belirten apartman sakinleri, şahısın 25 bin TL kumar borcu olduğunu ileri sürdü. Apartman sakinleri, "Bizim ne suçumuz var? Kış günü sokakta kaldık." diye konuştu.
Son Güncelleme: 07.12.2014 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.