Karısının telefon rehberindeki'Melek' erkek çıkınca öldürdü

Gece yarısı karısının telefonuna 'Melek' isimli birinden gelen çağrı üzerine şüphelenen adam, geri arama yapınca karısının kendisini aldattığını anladı.

15 Ocak 2016 Cuma 20:12
Karısının telefon rehberindeki'Melek' erkek çıkınca öldürdü






Karısının telefon rehberindeki'Melek' erkek çıkınca öldürdü

Aldatan kadın canından oldu; Cep telefonuna sevgilisinin adını 'Melek' diye kaydeden 2 yıllık evli Yasemin Özkan, gece yarısı gelen bir aramanın kurbanı oldu. Antalya'da bir otelde çalışan Yasemin Özkan'ın sık sık gece mesaisine kaldığını söylemesinden şüphelenen katil zanlısı koca 'Gece yarısı eşimin telefonuna 'Melek' adlı birinden gelen numarayı arayınca karşıma bir erkek çıktı. Eşim de aldattığını söyleyince kendimi kaybettim' diyerek son savunmasını yaptı. Kocasını aldatan genç kadının sustalı bıçakla öldürüldüğü mahkeme kayıtlarına girdi.

HAKİM AĞIR TAHRİK İNDİRİMİ YAPTI

Antalya’da eşinin ’Melek’ adıyla telefonuna kaydettiği kişinin erkek olduğunu öğrenince aldatıldığından şüphelenip, eşi 36 yaşındaki Yasemin Özkan’ı 5 yerinden bıçaklayan 34 yaşındaki Levent Özkan, 15 yıl hapse mahkum edildi.

Çalıştıkları otelde tanışan, ikisi de bir kez evlenip boşanan Levent ile Yasemin Özkan çifti, 2014 Ocak ayında evlendi. Evlendikten sonra işinden ayrılan Yasemin Özkan, evde oturmaktan sıkıldığı, hem de emeklilik gün sayısını doldurmak için tekrar bir otelde işe girdi. Levent Özkan, eşinin sık mesaiye kalıp eve geç gelmesinden rahatsız oldu. Eşinin mesai arkadaşlarıyla sık telefon görüşmesi yaptığını öğrenen Levent Özkan, aldatıldığından şüphelendi. 

Bir gece yarısı eşinin telefonuna ’Melek’ adıyla kayıtlı kişiden gelen arama üzerine Levent Özkan, kim olduğunu öğrenmek için bu kişiyi kendi telefonundan aradı. Telefonu bir erkeğin açması üzerine Levent Özkan eşiyle tartıştı. Bir süre sonra çift anlaşmalı boşanmaya karar verdi. Evden ayrılan Yasemin Özkan, bir arkadaşının evinde kalmaya başladı.
 
SUSTALIYLA DEFALARCA BIÇAKLADI

Geçen 15 Mayıs günü konuşmak için Emek Mahallesi’ndeki parkta buluşan çift, ’aldatma’ konusunda tartışarak tekrar kavga etti. İddiaya göre Levent Özkan’ın ’Beni aldattın’ sözleri üzerine Yasemin Özkan, sinirlenerek ’evet aldattım’ karşılığını verdi. Bunun üzerine Levent Özkan yanındaki sustalı bıçakla eşini 5 kez bıçaklayıp kaçtı. Yasemin Özkan hastaneye götürülürken, teslim olan Levent Özkan tutuklandı.
 
ALDATILDIĞIMDAN EMİN OLDUM

Antalya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanan Levent Özkan, ’Seni aldattım’ sözü üzerine eşini bıçakladığını söyledi. Özkan şöyle dedi:
 
"Eşim ifadesinde, çalıştığı otelde birçok kez mesaiye kaldığını iddia etmiştir. Oysa ki yakınlarım tarafından yapılan araştırmada, eşimin sadece bir kez mesaiye kaldığı tespit edilmiştir. Ben gecenin bir yarısı bir erkeğin eşimi araması sebebiyle aldatıldığımdan emin oldum. Olay günü de eşimi öldürmek ya da yaralamak kastıyla hareket etmedim. Kendisiyle boşanma konusunu konuşmak üzere buluşmuştuk. Olay nedeniyle pişmanım." Sanığın avukatı Ramazan Deryal da müvekkilinin ağır tahrik altında bu eylemi gerçekleştirdiğini savunarak tahliye talebinde bulundu.
 
Levent Özkan’ı önce 18 yıl hapse mahkum eden mahkeme, takdir indirimiyle cezayı 15 yıla düşürdü. Sanığa yasak nitelikte bıçak taşımak suçundan da 5 ay hapis ve 400 lira adli para cezası veren mahkeme, bu cezanın ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.
Son Güncelleme: 15.01.2016 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.