Kendini yakan mahkum hayatını kaybetti

Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 22 yaşındaki Ahmet S. isimli mahkum, iddiaya göre üzerine kolonya dökerek kendini ateşe verdi.

26 Mart 2016 Cumartesi 04:08
Kendini yakan mahkum hayatını kaybetti






Kendini yakan mahkum hayatını kaybetti

Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda 22 yaşındaki Ahmet S. isimli mahkum, iddiaya göre üzerine kolonya dökerek kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Ahmet S., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Ferizli İlçesi'ndeki Sakarya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda işlediği bir suçtan dolayı aldığı hapis cezasını çeken Ahmet S., dün gece iddiaya göre üzerine benzin döküp kendisini bacaklarından ranzaya bağladı. Ahmet S. daha sonra çakmağı çakıp kendisini ateşe verdi. Ahmet S.'nin çığlıkları üzerine koğuşta bulunan 2 kişi, alevlere müdahale ederek söndürdü. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Ahmet S., önce Ferizli Devlet, ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakımada tedaviye alınan Ahmet S., bu akşam saatlerinde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Son Güncelleme: 26.03.2016 04:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.