Kına gecesinde akıma kapılan 12 yaşındaki Beyza Nur öldü

DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, katıldığı kına gecesinde elektrik akımına kapılan 12 yaşındaki Beyza Nur Şimşek, dilinin soluk borusunu kapatması sonucu nefessiz kalıp yaşamını yitirdi. Reşadiye Mahallesi'nde, dün ailesiyle...

30 Ağustos 2015 Pazar 17:12
Kına gecesinde akıma kapılan 12 yaşındaki Beyza Nur öldü






DENİZLİ'nin Çivril İlçesi'nde, katıldığı kına gecesinde elektrik akımına kapılan 12 yaşındaki Beyza Nur Şimşek, dilinin soluk borusunu kapatması sonucu nefessiz kalıp yaşamını yitirdi.
Reşadiye Mahallesi'nde, dün ailesiyle birlikte bir yakınlarının kına gecesine katılan Beyza Nur Şimşek, geceyarısına kadar eğlendi. Beyza Nur, saat 00.30 sıralarında, dinlenmek için kenara çekildi. Buradaki sehpanın üzerine aydınlatmak için konulan projektörün direğine dayanan Beyza Nur, bir anda elektrik akımına kapılıp, yere yığıldı. Ayağında terlik olan ve su birikintisinin içinde durduğu anlaşılan Beyza Nur Şimşek'in elektrik kapımına kapıldığını fark eden çevresindekiler durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Bir yandan projektöre giden elektrik kesildi.
Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, kızın yaşamını yitirdiğini belirledi. Şimşek'in cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Çivril Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Buradaki ön otopsi sonucu kızın, elektrik çarpamasına bağlı olarak dilinin soluk borusunu kapatıp, nefes alamaması sonucu boğlup, öldüğü tespit edildi.
Şimşek'in cesedi kesin ölüm nedeninin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Yaşanan olayın ardından kına gecesinin sona erdiği de öğrenildi. Jandarma, Şimşek'in ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.