Kız arkadaşını ve arabasını bırakıp kaçtı

Polis uygulama noktasında durmayarak kaçan genç trafik kazası yaptı. Otomobili ve içindeki kız arkadaşını kaçan genç aranıyor.

08 Eylül 2017 Cuma 02:04
Kız arkadaşını ve arabasını bırakıp kaçtı






Kız arkadaşını ve arabasını bırakıp kaçtı

Antalya Manavgat'ta, şüpheli bir aracı takip eden polis ekipleri, ilginç olaya tanık oldu. Araç içindeki genç, hem otomobili hem de kız arkadaşını bırakarak kaçtı. 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uygulama noktasından kaçan otomobilin sürücüsü, motorize trafik polisinin takibi sırasında bir araca çarptı. Edinilen bilgiye göre göre;  şahıs, yakalanacağını anlayınca aracı ve yanında bulunan kız arkadaşını bırakıp yaya olarak kaçtı.

Manavgat Sanayi Kavşağı yakınlarında Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamasında, görevlilerin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobilin sürücüsü, motorize trafik polisinin amansız takibi sonucu, otogar kavşağında Adem Balcıoğlu'nun kullandığı otomobile çarptı.

Çarpmanın ardından otomobilden inen sürücü, yanındaki kız arkadaşını otomobilde bırakarak Bahçelievler Mahallesi istikametine kaçtı. 

Kazada yaralanan olmazken otomobilde bulunan genç kızın verdiği bilgi doğrultusunda kaçan otomobil sürücüsünün adının Kaan K. olduğu belirlendi. Kaan K.'nın yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
ManavgatKaan K
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.