Kızıltepe'de IŞİD protestosu'nda olaylmar çıktı

Mehmet Ali DİNLER/KIZILTEPE(Mardin), ()-MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde IŞİD'i protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen gruba polis izin vermeyince olaylar çıktı. Polis, molotof, taş ve havai fişek atan göstericilere gaz bombası ve basınçlı...

06 Ekim 2014 Pazartesi 17:19
Kızıltepe'de IŞİD protestosu'nda olaylmar çıktı






Kızıltepe'de IŞİD protestosu'nda olaylmar çıktı

Mehmet Ali DİNLER/KIZILTEPE(Mardin), ()-MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde IŞİD'i protesto etmek için yürüyüş yapmak isteyen gruba polis izin vermeyince olaylar çıktı. Polis, molotof, taş ve havai fişek atan göstericilere gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti.
Suriye'de Kürtlerin yaşadığı Kobani'ye IŞİD saldırılarını protesto etmek için Kızıltepe'de DBP öncülüğünde protesto yürüyüşü düzenlendi. Özgürlük Meydanı'nda toplanan kalabalık düdük ve tencere çalarak insan zinciri oluşturdu. Bir süre yürüyen protestocuların önünü kesen polis, yürüyüşün izinsiz olduğu gerekçesiyle izin vermedi. Protestocular arasında bulunan bir grup, dağılmalarını istediği polise molotof, havai fişek ve taş attı. Polis ise göstericilere gaz bombası ve basınçlı su ile müdahalede bulundu. Bir süre devam eden olayların ardından saldırganlar ara sokaklara kaçarak dağıldı. Olaylar bir süre ara sokaklarda devam etti. Polis, ilçe merkezinde sıkı güvenlik önlemleri aldı.


FOTOĞRAFLI


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
menesa 2014-10-06 22:49:09

allah kobaneye yardım etsin işid oryıda ele geçirdi