Kızını döven sevgilisi için kiralik katil tuttu

Kağıthane'de kızını ölümle tehdit eden ve şidden uygulayan adamı defalarca uyaran baba, sonunda kurtulmak için kiralik katil tutarak vurdurduğu ortaya çıktı

24 Mart 2016 Perşembe 19:24
Kızını döven sevgilisi için kiralik katil tuttu






Kızını döven sevgilisi için kiralik katil tuttu

İstanbul Kağıthane'de kızını tehdit eden ve şidden uygulayan adamı öldürtmek için kiralık katil tutan baba yakalandı.

Kağıthane’de bir kadın, yeni tanıştığı sevgilisinden şiddet görmesi ve ölüm tehditleri alması üzerine polise şikayet bulundu. Şikayet sonrasında tehditlerine devam eden şahıs, kadının babasının tuttuğu tetikçi tarafından silahla vuruldu. Beyin ölümü gerçekleşen şahsın hastanede yaşam mücadele verdiği öğrenilirken, olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.

Olay, geçtiğimiz 18 Mart günü saat 21.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi Yalın Çıkmazı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İran uyruklu H.M (37) ile evli olan N.K. (29) 2 yıl evli kaldıktan sonra şiddet görmesi nedeniyle kocasından boşandı. Kocasından boşandıktan sonra N.K, iddiaya göre A.K (41) ile tanıştı. Ancak sevgili A.K.'nin evli ve 1 çocuk sahibi olduğunu öğrenen N.K, ayrılmak istediğini söyledi. Durumu kabul etmeyen A.K, N.K’ya şiddet uygulamaya başladı. Bunun üzerine kadın, polise giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine dava mahkemeye taşınınca N.K kadını tehdit etmeye devam etti.

40 BİN LİRAYA TETİKÇİ TUTTU

Sevgilisinin ölüm tehditlerinden bunalan N. K, durumu babası H.K’ye (57) anlattı. Şahsın kızının peşini bırakmaması üzerine baba H. K, 40 bin lira karşılığında Y. K’yı tetikçi olarak tuttu. Y. K, C. Y’nın aracılığıyla Beykoz’daki bir araç kiraladı. Tetikçinin hazırlıklarının tamamlamasının ardından baba H. K, damadı H.M ile A.K'ye tuzak kurmak için plan yapmaya başladı. Bunun üzerine H. K, kızının sevgilisi olan A.K'yi arayarak buluşmak istediğini belirtti. Bunun üzerine buluşma gerçekleştiği sırada H.M , A.K'yi kolundan çekerek köşeye çekti. O esnada kiraladığı araç içerisinde B.Ş. ve S.Ö. ile sokak başında bekleyen tetikçi Y. K, A.K'yi kurşunladı. Olay anı ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Görüntülerde N.K'nin boşandığı eşi H.M ile A.K bir süre yürüyor. Daha sonra tetikçi olduğu iddia edilen Y.K , A.K'yi kurşunladıktan sonra hızla uzaklaşıyor.

Olayın ardından dosyayı ele alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, olaya karışan şahısları ve eşkallerinin belirledi. Yapılan operasyonla şahıslar 7 kişi Kağıthane ve Beykoz ilçelerinden gözaltına alınırken, H.M ve arkadaşı M.K, Atatürk Havalimanı’nda uçağa binmek üzereyken yakalanarak gözaltına alındı.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Öte yandan, kurşunlama sonucu vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan A.K'nin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen H.M i tutuklanarak cezaevine gönderilirken, baba H. K, kızı N. K, aracı C. Y, tetikçi Y. K’nın arkadaşları B. Ş. ve S. Ö ve H.M'nin arkadaşı M.K, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen tetikçi Y.K. ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 24.03.2016 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.