Kızların kavgasını onlarca kişi uzaktan izledi

Genç kızlar arasında başlayan kavgada bıçaklar çekildi, cadde ortasında birbirlerini kovalayan kızları onlarca erkek uzaktan izledi..

25 Şubat 2019 Pazartesi 09:18
Kızların kavgasını onlarca kişi uzaktan izledi






Kızların kavgasını onlarca kişi uzaktan izledi

İki genç kız grubu arasında çıkan kavgada yaşanan kovalamacaya polis müdahale etti. Samsun’da genç kızlardan oluşan iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi kesici aletle hafif yaralanarak hastanelik oldu. Kızların cadde ortasındaki kovalamaca ve kavga anı ise cep telefonuyla görüntülendi. Kavgaya tanık olanlar müdahale etmeden izledi...

Samsun'un İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi'nde, edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle kızlardan oluşan 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle kızlar birbirlerini caddenin ortasında kovalamaya başladı. Kovalamaca sırasında ise kızlardan bir tanesi kesici alet ile bacağından yaralandı.


KIZLARDAN BİRİ HASTANEYE KALDIRILDI

Edinilen bilgilere göre ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrılırken yaralı, Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer şüpheliler ise polis ekiplerince yakalanarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.