Kontrolden çıkan TIR iki şerit geçerek devrildi

Muhammet KAÇAR/ RİZE, () – RİZE’de direksiyon rot kolu kırılan ve kontrolden çıkarak iki şerit değiştiren TIR, devrilerek durabildi. Olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmadı. Kaza bugün saat 14.30 sıralarında Camiönü Mahallesi...

09 Mart 2015 Pazartesi 15:42
Kontrolden çıkan TIR iki şerit geçerek devrildi






Muhammet KAÇAR/ RİZE, () – RİZE’de direksiyon rot kolu kırılan ve kontrolden çıkarak iki şerit değiştiren TIR, devrilerek durabildi. Olayda şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.
Kaza bugün saat 14.30 sıralarında Camiönü Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi. Rize’den Trabzon yönüne giden 58 yaşındaki Muzaffer Tunç yönetimindeki yabancı plakalı TIR’ın rot kolu kırılınca direksiyonu boşa dönmeye başladı. Kontrolden çıkan ve iki şerit değiştiren TIR, Menderes Bulvarı'na geçerek devrildi. TIR sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Kaza nedeniyle Menderes Bulvarı’nda ulaşım bir süre yan yoldan verildi.


FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.