Konya'da komşu kavgasında silahlar çekildi, 1 ölü 5 yaralı var

Konya'da gürültü kavgası, Aydın ve İzi ailesi arasındaki kavgada satırlar, bıçaklar tabancalar çekildi. 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı,

09 Nisan 2016 Cumartesi 02:23
Konya'da komşu kavgasında silahlar çekildi, 1 ölü 5 yaralı var






Konya'da komşu kavgasında silahlar çekildi, 1 ölü 5 yaralı var


Konya'da aralarında daha önceden gürültü meselesi nedeniyle husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı ve satırlı kavgada 1 kişi öldü, 5 kişide yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Gödene Mahallesi Hanedan Caddesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Daha önceden aralarında gürültü meselesi nedeniyle husumet bulunan İzi ve Aydın aileleri arasında tartışma çıktı.


Mustafa İzi (51), oğlu Adem İzi (24) ve birlikte yaşadığı Fatma Çeşmeci ile birlikte üst katta oturan komşuları Erdal Aydın (53)'ın evini bastı. İki aile üyeleri arasında merdivenlerde çıkan silahlı ve satırlı kavgada Erdal Aydın sağ göğüs kısmından, Adem İzi ve Fatma Çeşmeci de ayağından pompalı tüfekle vuruldu. Mustafa İzi (51), Ayşe Aydın (46) ve oğlu Devran Kaplan Aydın (25) ise vücudunun çeşitli yerlerine aldıkları satır darbeleri sonucu yaralandı.

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bir fabrikada işçi olduğu öğrenilen Erdal Aydın sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere karşın olay yerinde hayatını kaybetti.
Diğer yaralılar ise ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polis, olay yerinde yaptığı incelemede 2 pompalı tüfek ve 1 satır buldu.
Yaralıların ifadesine başvuran polis, Erdal Aydın'ı vuran silahın Mustafa İzi tarafından kullanıldığı bilgisine ulaştı.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.