Konya'da düğün magandası dehşet saçtı 7 yaralı var

Tolga YANIK/KONYA, () - KONYA'da bir düğünde pompalı tüfeklerle rastgele havaya açılan ateş sonucu saçmaların hedefi olan 1'i çocuk 7 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, 3 kuru sıkı tabanca ile 2 pompalı...

13 Eylül 2015 Pazar 10:53
Konya'da düğün magandası dehşet saçtı 7 yaralı var






Konya'da düğün magandası dehşet saçtı 7 yaralı var

Son Dakika Konya, Konya haber, Konya haberleri, Konya düğün magandası, KONYA'da bir düğünde pompalı tüfeklerle rastgele havaya açılan ateş sonucu saçmaların hedefi olan 1'i çocuk 7 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, 3 kuru sıkı tabanca ile 2 pompalı tüfekte ele geçirildi.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Akşemsettin Mahallesi Seyit Sokak içerisindeki bir düğünde meydana geldi. Akrabaların düğününe gelen Mehmet B. (31), Ahmet B. (40), Mustafa B. (35) ve Satılmış Ö. (25), pompalı tüfeklerle ve kuru sıkı tabancalarla rastgele havaya ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu düğünde bulunan  Yunus Emre Aktaş (13), Abdullah Selvi (52), Hikmet Büyükdemir (49), Muzaffer Büyükkeskin (51), Kadir Büyükkeskin (31), Salih Soylu (32) ve Dede Yıldırım (19), vücutlarına saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, yakınları ve ambulanslar tarafından kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Düğünde ateş açan 4 kişide polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilere ait olduğu belirtilen ve içinde 3 kuru sıkı tabanca ile 2 pompalı tüfek olan bir araç incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne ait otoparka çektirildi.

FOTOĞRAFLI 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.