Kriptocu mühendis beyin kanamasından ölmüş!

17 Aralık operasyonundan sonra devlet yetkililerin kriptolu telefonlarını dinleme olayıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

23 Ocak 2015 Cuma 23:33
Kriptocu mühendis beyin kanamasından ölmüş!






Kriptocu mühendis beyin kanamasından ölmüş!


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile MGK üyelerine ait kriptolu ve normal telefonları usulsüz dinledikleri iddiasıyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı ve TÜBİTAK'a yapılan operasyonda hakkında gözaltı kararı bulunan ancak felçli olduğu için ifadesi evinde alınan Orhan Ü.'yle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

ERDOĞAN AÇIKLADI: MÜHENDİS BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Kriptolu telefon ekibinin içinde olan Bilgisayar Mühendisi Orhan Ü.'nün 17 Aralık'tan önce ABD'ye gittiği tespit edilirken, 17 Aralık'tan sonra ise dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "devletin kriptolu telefonunu bile dinliyorlar. Bunlar bu kadar alçak. Değişiklik yapıldığı anda hopladılar, çünkü ucu onlara dokunuyor. Bunların hepsinin hesabını soracağız." açıklamasında sonra ise stres ve korkuya dayalı olarak beyin kanaması geçirdiği belirtildi.
 
Daha önce Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan fakat geçirdiği beyin kanamasından sonra vücudunun bir kısmı felç olan ve henüz otuzlu yaşlarda olan Orhan Ü. bakıma muhtaç olduğundan Sapanca'da yaşayan ağabeyinin yanında yaşıyor.
 
TÜBİTAK çalışanlarından Orhan Ü.'nün ifadesi rahatsızlığından dolayı, Sapanca'da ağabeyinin evinde alınmıştı. 7
Son Güncelleme: 23.01.2015 23:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.