Kürtaj yaptıran liseli kız ortaya çıktı

Körfez'de halasının oğlunun tecavüzüne uğradıktan sonra hamile kalan ve kürtaj yaptırdıktan sonra ortadan kaybolan liseli genç kız jandarmaya sığındı

08 Nisan 2016 Cuma 21:31
Kürtaj yaptıran liseli kız ortaya çıktı






Kürtaj yaptıran liseli kız ortaya çıktı

Kocaeli'nin Körfez İlçesi'nde evli 2 çocuk babası olan halasının oğlunun tecavüzüne uğramasının ardından hamile kalarak kürtaj olduktan sonra ortadan kaybolan 16 yaşındaki K.A., jandarmaya başvurdu. Ailesine teslim edilmeyen K.A., Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı rehabilitasyon merkezine götürüldü.

Körfez Kalburcu Mahallesi'nde oturan, 11'nci sınıf öğrencisi K.A. iddiaya göre geçen ekim ayında halasının oğlu olan F.B.'nin tecavüzüne uğradı. 4 aylık hamile olan K.A. şubat ayında kürtaj olurken, Körfez Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

K.A.'nın halasının oğlu ile kendi isteğiyle birlikte olduğunu ve hamile kaldığını, şikayetçi olmadığını belirtmesi üzerine F.B. hakkında kovuşturma yapılmasına yer olmadığına karar verildi.

K.A. 10 Mart tarihinde ortadan kaybolurken, babası Necmettin Aktaş kızının halasının oğlu ile kaçtığını iddia ederek, Körfez Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Olayın dün basına yansımasının ardından K.A. bugün jandarmaya teslim oldu. K.A. jandarmadaki işlemlerin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. K.A. ailesine teslim edilmeyerek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı rehabilitasyon merkezine götürüldü. Necmettin Aktaş kızının güvende olduğunu bildiği için mutlu olduğunu belirtti.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.