Kurtarmak istediği öğrenci ile ölen nikah memuruna tören

Özgür OKUMUŞ / EREĞLİ(Zonguldak), () - ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, denizde kurtarmak istediği üniversiteli 19 yaşındaki Muttalip Demir ile birlikte boğularak ölen nikah memuru Şerafettin Akbulut için belediye önünde...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:27
Kurtarmak istediği öğrenci ile ölen nikah memuruna tören






Özgür OKUMUŞ / EREĞLİ(Zonguldak), () - ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, denizde kurtarmak istediği üniversiteli 19 yaşındaki Muttalip Demir ile birlikte boğularak ölen nikah memuru Şerafettin Akbulut için belediye önünde tören düzenlendi. Akbulut'un eşi ve oğlu, tabuta sarılarak ağladı.
Olay, dün akşam saatlerinde Cemaller Köyü Çavuşağzı Mevkii'nde meydana geldi. Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencisi Muttalip Demir, arkadaşlarıyla kıyıda kayalıkların üzerinde gezdiği sırada ayağının kayması sonucu denize düştü. Öğrencinin düştüğünü gören Ereğli Belediyesi Nikah Memuru Şerafettin Akbulut, elbiseleri ile denize atladı. ancak Muttalip Demir ile birlikte boğularak yaşamını yitirdi.
Belediye önünde düzenlenen törene Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da katıldı. Şerafettin Akbulut'un eşi Ayten, oğlu Salih ve diğer yakınları Akbulut'un tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, "Çok değerli arkadaşımız nikah memuruydu. Bir sürü kardeşimizin, çocuklarımızın hayatlarını birleştirdi. Fakat kendisi de bir hayat kurtarmak için orada hayatını kaybetti. Üzüntülü bir durum" dedi.

Akbulut'un cenazesi, törenin ardından Sücüllü Köyü'nde öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.
Üniversite öğrencisi Muttalip Demir'in cenazesi ise toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya gönderildi.

FOTOĞRAFLI

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.