Kuyumcuyu sahte altınla dolandırdılar

Mustafa İNSAN/MERSİN () - MERSİN'de iki kadın, sahte altınla kuyumcuyu dolandırdı. Dolandırıcılar, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Geçen pazartesi günü merkez Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya giden Ş.A....

11 Mart 2015 Çarşamba 16:30
Kuyumcuyu sahte altınla dolandırdılar






Mustafa İNSAN/MERSİN () - MERSİN'de iki kadın, sahte altınla kuyumcuyu dolandırdı. Dolandırıcılar, polis tarafından kısa sürede yakalandı.
Geçen pazartesi günü merkez Akdeniz İlçesi Siteler Mahallesi'ndeki bir kuyumcuya giden Ş.A. adlı kadın, acil paraya ihtiyacı olduğu için bilekliği satmak istediğini söyledi. Adı açıklanmayan kuyumcu, 19,86 gram gelen bileklik karşılığında kadına bin 500 TL ödedi. Bilekliğin değerinin bu olmadığını, ancak acil paraya ihtiyacı olduğundan söyleyen Ş.A., iki gün sonra parayı geri getirip bilekliğini geri alacağını söyledikten sonra ayrıldı.
Kadından şüphelenerek altın bilekliği detaylı inceleyen kuyumcu, sahte olduğunu fark edince polise başvurdu. Kuyumcunun şikayeti üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik kameralarından belirledikleri Ş.A. ile yardım ettiği ileri sürülen K.A. adlı kadını dün öğle saatlerinde yakalayarak gözaltına aldı. Dolandırıcılık suçundan aranan K.A.'nın aracında yapılan aramada, 5 sahte altın bilezik ile 1 gram eroin ele geçirildi.
Gözaltına alınan kadınlar Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanmalarının ardından adliyeye sevk edildi. 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.