Latif Erdoğan'ı dövenlerin ifadesini savcı alacak

Ali AKSOYER / İstanbul, () - MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan'ın Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzereyken asansörde darp edilmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişi gözaltına...

21 Mayıs 2015 Perşembe 20:09
Latif Erdoğan'ı dövenlerin ifadesini savcı alacak






Ali AKSOYER / İstanbul, () - MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener ile ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan'ın Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzereyken asansörde darp edilmesiyle ilgili soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Kağıthane'de gözaltına alınan şüpheliler, savcılık talimatıyla Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmeden adliyeye götürüldü. Şüphelilerin ifadelerinin savcı tarafından alınacağı öğrenildi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YAKALANDILAR



Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, polis, güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Zanlıları yakalamak için başlatılan operasyonlarda onlarca adrese baskın yapıldı. Bugün akşam saatlerinde Kağıthane Sanayi Mahallesi'ndeki bir adrese baskın yapan dedektifler, şüpheliler 31 yaşındaki Mehmet D. ile 24 yaşındaki Oğuz T.'yi gözaltına aldı.

SAVCI SORGULAYACAK




Şüpheliler savcılık talimatıyla Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmeden doğrudan Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. Zanlıların ifadesinin savcılık tarafından alınacağı belirtildi.

ASANSÖRDE SALDIRDILAR



Beşiktaş’ta bulunan bir haber kanalının otoparkında dün gece meydana gelen olayda, Latif Erdoğan, asansör önünde fotoğraf çektirme bahanesiyle yanına yaklaşan 2 kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı. Darp edilen Latif Erdoğan, televizyon programına katılmış, programın bitiminden sonra da Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek 2 kişiden şikayetçi olmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.