Lüks Cipe Silahlı Saldırıda Yaralanan Genç Kız Da Öldü

Çağatay KENARLI/İSTANBUL,() Büyükçekmece'de dün öğle saatlerinde lüks bir cipe gerçekleşen silahlı saldırıda yaralanan 19 yaşındaki Arzu Şerifi Zindaşti kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırı sırasında cipin sürücüsü...

27 Eylül 2014 Cumartesi 11:16
Lüks Cipe Silahlı Saldırıda Yaralanan Genç Kız Da Öldü






Çağatay KENARLI/İSTANBUL,() Büyükçekmece'de dün öğle saatlerinde lüks bir cipe gerçekleşen silahlı saldırıda yaralanan 19 yaşındaki Arzu Şerifi Zindaşti kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Saldırı sırasında cipin sürücüsü Devrim Öztunç ise olay yerinde ölmüştü.

Olay, dün öğle saatlerinde Büyükçekmece Alkent 2000 sitesi önündeki trafik ışıklarında öğle saatlerinde meydana gelmişti.
Kimliği henüz belirlenemeyen kişi yada kişilerce, Devrim Öztunç'un (23) kullandığı 34 GN 1926 plakalı lüks cipe yavaşladığı sırada ateş açıldı. Kontrolden çıkan cip daha sonra bir TIR'a çarparak durdu. Sürücü Devrim Öztunç olay yerinde ölürken yan koltukta oturan 19 yaşındaki Arzu Şerifi Zindaşti ise ağır yaralandı. Yaralı genç kız da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.