Mağazada alışveriş yapan kadınların sıra kavgası

Mağazada kadınların sıra kavgası müşterilerin tepkisini çekti. Kasa önündeki sıra yüzünden meydana gelen kavgayı müşteriler ayıramayınca cep telefonlarıyla görüntüleri kaydetti.

08 Mayıs 2016 Pazar 16:37
Mağazada alışveriş yapan kadınların sıra kavgası






Mağazada alışveriş yapan kadınların sıra kavgası

Adana'da kıyafet satan bir mağazada 3 kadın, alışveriş sonrası kasa önünde girdikleri sırada birbirlerinin saçını çekerek kavga etti. Kadınların kavgası, başka bir müşteri tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Olay, Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde bulunan kıyafet mağazasında meydana geldi. Kasa sırası nedeniyle tartışan 3 kadın kavga etti. Başka bir müşteri tarafından cep telefonu ile görüntülenen olayda, alışveriş sonrası sıraya giren 2 kadın, aniden önlerindeki başka bir kadınla tartışmaya başlarken görülüyor.

Kadınlardan ikisi, birbirlerinin saçını çekerek kavga ederken, mağaza görevlileri tarafından uzaklaştırılmaya çalışıldı.

2 kadın, bağırarak kavga ettikleri diğer kadına tehditler savurdu. Bu sırada sivil giyimli bir erkek, polis olduğunu belirterek kadınları karakola gidip şikayetçi olmaları gerektiğini söylüyor. Görüntüler, 2 kadının mağaza personeli tarafından uzaklaştırılmasıyla sona
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.