Makina yedek parça ihracatından cinsel uyarıcı kaçakçılığı çıktı

Küçükçekmece'de bir kargo şirketine düzenlenen operasyonda, pistonlar içine zulalanmış 51 kilo captagon hapı ele geçirildi.

08 Nisan 2018 Pazar 18:51
Makina yedek parça ihracatından cinsel uyarıcı kaçakçılığı çıktı






Makina yedek parça ihracatından cinsel uyarıcı kaçakçılığı çıktı

Türkiye'den Suudi Arabistan'a gönderilen makina yedek parçalarının içinden cinsel uyarıcı olarak bilinen captagon hapları çıktı. Gelen bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri 13 adet piston içine zulalanmış 390 bin captagon hapı ele geçirdi.

KARGO ŞİRKETİNE BASKIN

Küçükçekmece'de bir kargo firmasına düzenlenen iki ayrı operasyonda Suudi Arabistan'a gönderilmek istenen 13 adet piston içerisinden 63 kilo 28 gram ağırlığında 390 bin adet captagon uyuşturucu ele geçirildi

Küçükçekmece'de bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 9 adet pistonun içerisine gizlenmiş 51 kilo 728 gram ağırlığında 320 bin adet captagon ele geçirildi.


üçükçekmece'de bir kargo firmasına düzenlenen operasyonda 9 adet pistonun içerisine gizlenmiş 51 kilo 728 gram ağırlığında 320 bin adet captagon ele geçirildi.

Devam eden operasyonlarda 4 piston içerisine gizlenmiş 11 kilo 300 gram ağırlığında 70 bin adet captagon daha ele geçirildi.

İki operasyonda 13 adet piston içerisinde Suudi Arabistan'a gönderilmeye çalışılan toplam 390 bin adet sentetik uyuşturucu captagon ele geçirildi. Uyuşturucu çetesi üyelerinin yakalanması için operasyonlara devam ediliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.