Mandırayı kumarhaneye çeviren üreticiye şok baskın

Aralarında 6 kadının da bulunduğu 54 kişi, kumarhaneye çevrilen süt mandırasında gözaltına alındı. Polis mandıra sahibi üreticiyi yakalarken ifadesi alınan şüphelilerin işlemleri halen devam ediyor.

28 Şubat 2019 Perşembe 08:37
Mandırayı kumarhaneye çeviren üreticiye şok baskın






Mandırayı kumarhaneye çeviren üreticiye şok baskın

Besi ve süt mandırasından yeterince kazanamayan bir kişinin çiftlik tarzı tesislerini kumarhaneye çevirdiği ortaya çıktı. Yapılan operasyonda 54 kişi gözaltına alındı...

Türkiye et ve süt ihtiyacını karşılayamaz hale gelirken, mandırasını kumarhaneye çevirenler ortaya çıktı. 
Kırıkkale'de bir mandırada kumar oynandığı ihbarı üzerine yapılan operasyonda 6'sı kadın, 54 kişi gözaltına alındı


Kırıkkale'nin Bahışlı ilçesi Doğanay Mahallesi'ndeki bir mandırada kumar oynandığı ihbarı üzerine Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile istihbarat birimlerine bağlı 100 personelin katıldığı operasyon düzenlendi.

O.A.'ya ait olduğu tespit edilen mandıraya düzenlenen baskında 6'sı kadın 46 kişi hakkında kumar oynamak suçundan, 8 kişi hakkında ise kumar oynattıkları şüphesiyle işlem yapıldı.


Mandırada yapılan aramada ise tombala makinesi ve bir adet pompalı tüfek ele geçirildi. DHA'nın haberine göre; şüpheliler, kimlik kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


 

Son Güncelleme: 28.02.2019 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.