Marmara'da deprem; Marmara'da korkutan deprem 3.7

Marmara Deniz'inde Tekirdağ Dağcıköy açıklarında 3.7 şiddetinde deprem meydane geldi. Saat 20.23'te meydana gelen deprem Marmara Adası ile kıyı boyurca çok sayıda yerleşim biriminde hissedildi

28 Mart 2016 Pazartesi 21:11
Marmara'da deprem; Marmara'da korkutan deprem 3.7






 Marmara'da deprem;Marmara'da korkutan deprem 3.7

Son dakika Marmara'da deprem, Marmara Deniz'inde deprem, Marmara denizinde akşam saatlerinde meydana gelen deprem paniğe neden oldu.

Marmara Adası ile Tekirdağ Çorlu Güzelköy üçgeninde denizin 6.2 KM derinliğinde oluşan deprem kıyı şeridi boyunca hissedildi. Deprem Marmara Adası başta olmak üzere Çorlu'dan Şarköy'e kadar olan güzergahta paniğe neden oldu.


Tekirdağ Dağcıköy açıklarında 3.7 şiddetinde deprem meydane geldi.Saat 20.23 'te denizin 6 km. derinliğinde meydane gelen deprem Marmara sahili boyunca hissedildi.
Son Güncelleme: 28.03.2016 21:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.