Masaj salonunda fuhuş iddiası

Masaj salonunda fuhuş, Adana'da bir kadın, çalıştığı masaj salonunda kendisine fuhuş yaptırılmak istendiğini, karşı çıkınca da darp edildiğini ileri sürünce 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı.

25 Ocak 2016 Pazartesi 12:55
Masaj salonunda fuhuş iddiası






Masaj salonunda fuhuş iddiası

Masaj salonunda fuhuş, Adana
'da bir kadın, çalıştığı masaj salonunda kendisine fuhuş yaptırılmak istendiğini, karşı çıkınca da darp edildiğini ileri sürünce 1'i kadın 2 kişi gözaltına alındı.

TEHDİTLE FUHUŞ YAPMAYA ZORLADILAR

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, bir masaj salonunda çalışan Dilek K. (39) Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği'ne gelerek çalıştığı masaj salonunda patronlarının, kendisinden masaj yaptırmaya gelenlerle fuhuş yapmasını istediğini, yapmayınca da tehdit edip darp ettiğini söyleyerek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen polis, masaj salonu sahibi S.S. (34) ile M.A.G.'yi (42) gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar adli kontrol ile serbest bırakıldı.
Son Güncelleme: 25.01.2016 12:56
Anahtar Kelimeler:
AdanaMasaj Salonunda Fuhuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.