Mersin'de yapılan baskında sahte içki çetesi çökertildi

Mersin'de düzenlenen operasyonda çok sayıda sahte içki ile imalatta kullanılan malzeme ele geçirildi. Kaçak alkol çetesinin uyguladığı yöntemler polisi bile hayrete düşürdü

28 Ekim 2016 Cuma 15:57
Mersin'de yapılan baskında sahte içki çetesi çökertildi






Mersin'de yapılan baskında sahte içki çetesi çökertildi

Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği sahte alkol üretiminin önü bir türlü alınamıyor. Mersin polisinin aylardır teknik takip yürüttüğü sahte içki çetesine yönelik operasyonda kiralık evde satışa hazır çok sayıda sahte alkol bulundu.

BİDONLA TAŞIMIŞLAR

Mersin'de düzenlenen operasyonda çok sayıda sahte içki ile imalatta kullanılan malzeme ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, sahte içkiden ölümlerin önlenmesi amacıyla denetim ve operasyonlar sıklaştırıldı.

Bu kapsamda, Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte içki üretildiği ihbarının alındığı eve operasyon düzenledi.

Kiralık evde yapılan aramada satışa hazır 591 şişe sahte rakı, 430 boş şişe, sanayi mikseri, 40 rakı etiketi, 390 litre etil alkol, bin 550 kapak, tat vermek için kullanılan 2,5 litrelik 15 şişe gazoz, 41 boş ambalaj kutusu, 500 litrelik karışım tankı, 15 damacana su, plastik hortum, 30 litrelik 15 boş bidon ile nakliye minibüsü ele geçirildi.

SÜZGEÇ OLARAK KULLANIYORLARMIŞ

Ekipler ayrıca, içki üretiminde süzgeç olarak kullanıldığı belirlenen "kadın çorabı" buldu. Operasyonla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.