Mersin'de 'Dinleme Operasyonu': 20 polis gözaltında

MERSİN'de aralarında vali, emniyet mensupları, siyasetçi ve işadamlarının da bulunduğu 123 kişinin yasa dışı yollarla dinlenmesi ile ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sürdürdüğü soruşturma kapsamında günün...

28 Ekim 2014 Salı 08:07
Mersin'de 'Dinleme Operasyonu': 20 polis gözaltında






Mersin'de 'Dinleme Operasyonu': 20 polis gözaltında

MERSİN'de aralarında vali, emniyet mensupları, siyasetçi ve işadamlarının da bulunduğu 123 kişinin yasa dışı yollarla dinlenmesi ile ilgili Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın sürdürdüğü soruşturma kapsamında günün ilk ışıkları ile operasyon yapıldı.
Aralarında bir süre önce meslekten ihraç edilen Emniyet İstihbarat Şube eski Müdürü Ali Çengelci'nin de bulunduğu, fiziki takip altında bulunan 20 Emniyet mensubunun bulunduğu adreslere sabahın ilk ışıkları ile birlikte baskın yapıldı. 20 şüpheli gözaltına alınırken, evlerinde veya bulundukları adreslerde arama yapıldı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.