Metrobüs Durağı yakınına ses bombası attılar

Mecidiyeköy Metrobüs durağında patlama büyük paniğe neden oldu. 3 vatandaşın hafif yaralandığı patlama sonrası polis çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

10 Nisan 2016 Pazar 01:53
Metrobüs Durağı yakınına ses bombası attılar






Metrobüs Durağı yakınına ses bombası attılar

Terör örgütleri doğrudan halkı hedef alan bombalı saldırılara yelteniyor. Gece yarısı biri Mecidiyeköy Metrobüs Durağı altı, diğeri ise Şişli Çöp Toplama merkezinde iki ayrı bomba patladı.

MECİDİYEKÖY'DE 3 HAFİF YARALI VAR

İstanbul Mecidiyeköy Metrobüs Durağının üstgeçidi altındaki otobüs durağında ses bombası patladı. Patlamada 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Mecidiyeköy Metrobüs Durağının D-100 Karayolu yanyol Topkapı istikametinde üstgeçti altındaki otobüs durağına bırakılan ses bombası saat 21.20 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı. Patlama esnasında olay yerinde olan 3 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Yaralılardan Servet Keleş ve ismi öğrenilemeyen bir yaralı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ismi henüz öğrenilemeyen diğer yaralı ise Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Patlama noktasını güvenlik çemberi ile kapatan polis ekipleri civarda bulunan vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. D-100 yanyolu yaya ve araç trafiğine kapatan polisler çevredeki iş yerleri ve kafelerde bulunan vatandaşları tahliye etti.

ARAMALARA HELİKOPTERLİ DESTEK

Olay yerine yönlendirilen Çevik Kuvvet Polisleri ara sokaklara dağılarak güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme polisleri patlamanın meydana geldiği otobüs durağında inceleme yaptı. İkinci bir patlama olması ihtimali üzerinde duran polisler yapılan çalışmaları izleyen vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Öte yandan bir polis helikopteri çevrede uçarak çalışmalara destek verdi. Yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından yol saat 22.50 sıralarında yaya ve araç trafiğine açıldı. Polis olaya karışan kişi yada kişilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.