Metrobüs'te tacizciye gençlerden feci dayak

İstanbul'da metrobüste taciz dayakla bitti. Genç kadını taciz eden şahıs çevrede bulunan gençlerin önce tepkisine neden oldu. Daha sonra dövülen tacizcinin görüntüleri sosyal medyada yayınlandı.

03 Haziran 2016 Cuma 14:04
Metrobüs'te tacizciye gençlerden feci dayak







Metrobüs'te tacizciye gençlerden feci dayak

Metrobüste genç bir kadını taciz eden şahıs gençlerin saldırısına uğradı. TÜBİTAK'ta çalıştığını söyleyen tacizciyi polislere teslim etmek için Zincirlikuyu istasyonunda 45 dakika polis beklediler.

Bu arada 'Sapıklara ders olsun' diyen gençler tacizcinin görüntülerini sosyal medyada yayınladı.
Metrobüste Taciz

İstanbul'da metrobüste genç kadını taciz ettiği belirtilen şahıs yolculardan feci şekilde dayak yedi.

İstanbul'da metrobüse binen genç kadın yanına oturan bir erkek tarafından tacize uğradığını duyurdu. Cinsel saldırıda bulunduğu belirtilen şahıs metrobüste yolculardan dayak yedi.

Posta'nın haberine göre, dayak görüntülerini Facebook'ta paylaşan kadın, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Bu adam beni metrobüste taciz etti! Yanımda oturuyordu, eliyle benim vücuduma, belime, göğsüme, cinsel organıma dokundu. Yolcular durumu fark edip müdahale ettiler. O kadar korktum ki şikayetçi olmak bile istemedim. İlk şoku atlattıktan sonra şikayetçi olmaya karar verdim. Şu anda Zincirlikuyu istasyonunda 45 dakikadır polis bekliyoruz. Lütfen siz de ses çıkarın, bu haberi yayın. Yayın ki korksunlar, rezil olmaktan korksunlar!"
Şahsın TÜBİTAK'ta çalıştığını söyleyen genç kadın, hakkında şikayetçi olduğunu ve yasal süreci başlattığını duyurdu.

 
Son Güncelleme: 03.06.2016 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.