Minibüsün altında sıkışan köpeği itfaiye kurtardı

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, minibüsün çarptığı köpek aracın altında sıkıştı. İtfaiye ekibi, aracı kriko ile kaldırarak köpeği kurtardı. Yaralı hayvan, belediye veteriner kliniğine götürüldü. Kaza, öğle saatlerinde Devrek...

08 Mayıs 2015 Cuma 14:49
Minibüsün altında sıkışan köpeği itfaiye kurtardı






ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, minibüsün çarptığı köpek aracın altında sıkıştı. İtfaiye ekibi, aracı kriko ile kaldırarak köpeği kurtardı. Yaralı hayvan, belediye veteriner kliniğine götürüldü.
Kaza, öğle saatlerinde Devrek Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Yıldıray Gündoğdu yönetimindeki 67 LA 137 plakalı minibüs, yolda köpeğe çarptı. Köpek, aracın altında yaklaşık 30 metre sürüklendi. Sol ön lastiğin bulunduğu bölgede sıkışan köpek için polise haber verildi. Polisle birlikte gelen itfaiye ekipleri, aracı kriko ile kaldırarak köpeği kurtardı.
Yaralanan ve sekerek yürüyebilen köpek kenara alınırken, Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne haber verildi. Gelen veteriner işleri müdürlüğü ekipleri köpeği araca koyarak tedavi için kliniğe götürdü. Köpeğe çarpan sürücü ise minibüse binerek yola devam etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.