Muğla'da operasyon; Kaçan teröristler çembere alındı

5 teröristin öldürüldüğü çatışmanın ardından PKK'lı teröristlere yönelik operasyon sürüyor. PKK'lıların Kanlı eyleme hazırlandığı Muğla'da operasyon sürüyor.

06 Ekim 2017 Cuma 12:45
Muğla'da operasyon; Kaçan teröristler çembere alındı






Muğla'da operasyon; Kaçan teröristler çembere alındı


PKK'lı teröristlerin kanlı eylee hazırlandığı Muğla'da operasyon sürüyor. Dün 5 teröristin öldürüldüğü çatışmanın ardından kaçan teröristlerle sıcak temas sağlandı


Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde, PKK'lı teröristlere yönelik olarak 'Fırtına' adıyla düzenlenen operasyonunda dün 5 teröristin öldürülmesinin ardından bugün İnsansız Hava Aracı (İHA) ve bir helikopterin de havadan desteğiyle, kaçan 2 teröristle temas sağlandığı bildirildi. Dünkü temasın yaşandığı Toparlar Şelalesi'nin 600 metre kuzebatısında çembere alınan 2 terörist ile çatışmanın sürdüğü öğrenildi.

Polis de Köyceğiz'in girişindeki kırsal Döğüşbelen Mahallesi ile çıkışındaki kırsal Zeytinalan Mahallesi'nde önlem alıp, araçları tek tek durup, arama yapıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.